Катамаран Broadblue 385 под наем в Гърция               

Най-малкият представител на британската корабосроителна компания Broadblue не отстъпва почти по нищо на по-големите си легендарни в цял свят събратя. Изработен по традиционно високите стандарти на производителя, този 12 метров катамаран е перфектен бърз и надежден крайбрежен плавателен съд. Отговарящ на стандартите на European Recreational Craft Directive (ERCD), и покриващ изискванията за клас А (презокеански), го прави подходящ както за кратки пътувания и почивки, така и за по-дълги преходи.

Макар и неголям, този катамаран спокойно побира на борда си до 10 човека (във версията за чартърни компании). Удобствата, с които разполага, гарантират на пътниците незабравими мигове сред морските вълни, тихи и спокойни вечери в кокпита, далеч от очите на други хора. Фактът, че гази малко повече от метър го прави перфектен за излизане съвсем близко до недостъпни и девствени плажове; дотам, където може да скочите директно във водата и да стъпите на дъното. С този катамаран няма недостъпни плажове и заливи.

Въпреки неголемите си размери, всички каюти са удобни за гостите в тях. Типично за всеки английски плавателен съд, ще откриете доста малки детайли, които ще ви зарадват: дизайнът на баните, в който всичко е прицизно изпипано, местата за багаж под койките, малките, но удобни прибиращи се столчета и какво ли още не.

Какъв по-прекрасен начин да прекарате една седмица почивка с любимите си хора? А защо не и медения месец, който ще остави вечни спомени в младото семейство и техните кумуве!

Галерия, технически характеристики и цени за Вашата почивка на катамаран Broadblue 385 под наем в Гърция.

За пръв път в България - лукс на достъпна цена!

Катамаран Belize 43 под наем в Гърция                        

Френските производители на ветроходни плавателни съдове от години заемат челни места, особено при версиите си за чартърни компании за отдаване на яхти и катамарани под наем. Световноизвестната марка Fountaine Pajot не прави изключение от другите си сънародници. Нейните катамарани са предпочитани за почивка от туристи от цял свят поради умелото съчетание на лукс и удобства с достъпна цена.

Макар и неголям, този катамаран спокойно побира на борда си до 10 човека. Формата на корпуса и кила му го прави подходящ както за плаване в силен вятър и невероятно добро поведение на вълни, така и лесен за маневриране в плитки заливчета и девствени места - важна характеристика за всички туристи, любители на ветроходна ваканция.

Belize 43 разполага с четири невероятно удобни двойни каюти за гости, две единични каюти, просторна коюткомпания (салон), снабдена с напълно оборудвана кухня. Това позволява на гостите усамотяване далеч от шумни и претъпкани места за по-дълго време.

Катамараните от този клас навлязоха смело в бизнеса с лодки под наем в началото на двадесет и първи век. Успехът им се дължи на предлаганите удобства и простор, характерни само за катамараните, но на значително по-ниската цена в сравнение с изключително скъпите флагмани от два корпуса.

Благодарение на www.sail.bg Belize 43 вече е достъпен за наем и от български туристи. Какъв по-прекрасен начин компания от млади и задружни хора да прекара една седмица почивка в Гърция?

Галерия, технически характеристики и цени за Вашата почивка на катамаран Belize 43 под наем в Гърция.

Най-добрата възможност да опитате лукса и удобството на катамараните!


Катамаран Lagoon 440 под наем в Гърция                     

За дизайнерите на Lagoon 440 комфортът е бил приоритет. Ергономичността, огромното пространство, както в кокпита, така и в салона, лесната маневреност и богатото луксозно оборудване са гаранция за великолепно прекарване на една или две седмици почивка на този катамаран.

Само един поглед към него е достатъчен да ви грабне: просторният класически кокпит с твърд покрив, снабден с голяма пейка, удобна маса и качествени тонколони е мястото за дневни коктейли и приятни вечери; революционният преден кокпит, предлага предостатъчно място за слънчеви бани, съзерцаване на морските вълни, отдаване на мечти или просто разхлаждане, а салонът, достатъчно обширен за да побере спокойно 10 гости, снабден с хладилници и фризер, мощен климатик, телевизор с DVD и PlayStation2 и прозорци, осигуряващи 360 градусова панорамна гледка, гарантира развлечения за малки и големи.

Всички двойни каюти са снабдени с люкове, невидими отвън, но осигуряващи светлина и пространство на гостите им. В отделните санитарни възли към тях, където отново е обърнато внимание на всеки детайл и комфортът и удобствата са на високо ниво.

Съчетани с уникалността му, качествата на този катамаран като мореходност, комфорт, безопасност, бързина, простор и лукс както и погледът му, винаги отворен към бъдещето го нареждат сред най-сполучливите плавателни съдове на луксозния френски производител Lagoon.

Галерия, технически характеристики и цени за Вашата почивка на катамаран Lagoon 440 под наем в Гърция.

За пръв път в България - лукс, който заслужавате!

Катамаран Salina 48 под наем в Гърция                         

Прекрасен е! Просто е невероятен!

Това са първите думи и първото усещане на много от хората, когато зърнат този катамаран или се качат на борда му.

И той наистина е уникален. Производителите от Fountaine Pajor Catamarans са вложили в тази лодка всичките свои умения за да се постигне такъв резултат: изящни линии, съвременни технологии, удобства от най-висок клас, богато оборудване, сигурност, лесна маневреност и невероятно усещане за съчетание между свобода и лукс.

Къпане около катамарана, скачане от борда, гмуркане с леководолазното оборудване и наблюдение на приказния, почти нереален подводен свят на Егейско море, спокойни вечери в кокпита, забавления и бурни нощи в салона или в невероятно меките "пухени" койки в просторнике каюти - всичко това ви чака на борда на този необикновен плавателен съд.

Salina 48 предоставя достатъчно място, както за десет пасажера, които могат да се чувстват удобно, така и за по-малки компании или двойки, позволявайки им да се усамотят на борда, да се порадват на лукса и свободата и да изживеят една или две незабравими седмици в своя живот.

Разгледайте снимките, пренесете се за миг на борда, представете си усещането, отпуснете се, насладете се на мечтите си и ни се обадете, за да ви помогнем да ги превърнете в реалност.

Галерия, технически характеристики и цени за Вашата почивка на катамаран Salina 48 под наем в Гърция.

Един невероятно красив катамаран!