Препоръчвани лодки под наем за ветроходна ваканция в Гърция

Избор на яхта за организирането на ветроходна почивка в Гърция

Изборът на лодка за ветроходна ваканция е основен момент в организирането на почивката. При взимането на това решение трябва да се имат предвид много неща: за колко хора е дадената яхта, какви условия и екстри предлага (каюти, койки, бани, тоалетни, климатик и др.) Също така и цената е от решаващо значение. Естествено, колкото по-голяма и по-нова е една лодка, толкова наемът ѝ е по-висок. Затова ви предлагаме да разгледате подробно и да обмислите каква яхта ще предпочетете за Вашата почивка.

Ето и някои от лодките, с които сме плавали, и които са оставили у нас и у нашите гости увереност, че яхтите са подходящи за една или две седмици ветроходна почивка в Гърция, а някои от тях дори и в България:

 

яхта Beneteau Oceanis 40 - схема на интериора лодка Beneteau Oceanis 40 - плаване с яхтата в Гързия

BENETEAU FIRST 345

Малка, но много спретната лодка, която със сигурност ще ви донесе незабравими моменти от плаването и достойно се нарежда сред другитр яхти. Подходяща е за четирима души при по-комфортно плаване или за шестима гости при по-купонджийски настроени компании. Това е българска лодка, което прави условията и много по-привлекателни: не се изисква депозит, може да се наеме от и до различни пристанища и може да се наеме за произволен период от време. С това Beneteau 345 вие може само да се разходите за един ден, да прекарате уикенд в Бъллгария, да обиколите доста родни пристанища за около 5 дни, да отидете до Истанбул и да се върнете за седмица или дори да се разходите от България до Гърция - всичко това съобразено с вашите желания, възможности и свободно време.

Повече подробности

 

JEANNEAU SUN ODYSSEY 36i

Нов модел бюджетно ориентирана 36 футова лодка. Подходяща е за четирима гости и двама шкипери. За гостите са предвидени две двойни каюти, а за двамата шкипери - една отделна, близо до носа на лодката. Яхтата разполага с две бани с тоалетни вътре, допълнителен душ за изплакване след къпане на палубата и предлага отлични условия за плаване и забавление. Много български туристи я предпочитат, когато избират малка лодка за две двойки или едно семейство за почивка с продължителност една седмица.

Повече подробности

яхта Jeanneau Sun Odyssey 36i плаване в Гърция яхта Jeanneau Sun Odyssey 36i интериор

 

яхта Beneteau Oceanis 40 - схема на интериора лодка Beneteau Oceanis 40 - плаване с яхтата в Гързия

BENETEAU OCEANIS 40

Нов модел луксозна 40 футова лодка. Подходяща е за четирима гости и двама шкипери. За гостите са предвидени две двойни каюти, а за шкиперите - една по-малка, близо до носа на лодката. Яхтата разполага с две бани с тоалетни вътре, допълнителен душ за изплакване след къпане на палубата, както и всички необходими удобства за пътуване на четирима гости в Средиземно море. На тази лодка ще имате възможност да изживеете доста от мечтите си, заедно с най-близките си хора, при това често далеч от очите на всички.

Повече подробности

 

JEANNEAU SUN ODYSSEY 40

Нискобюджетна яхта, ориентирана главно към по-младите ни гости. Тази 40 футова лодка е подходяща за почивки на до 8 гости и двама шкипери. Яхтата има три двойни каюти, като двама от пасажерите могат да нущуват в каюткомпанията или на открито, при хубаво време. Лодката разполага с две бани с тоалетни, Ниската ѝ цена прави тази яхта много привлекателна за български туристи, особено за по-младите от тях, за които веселото изкарване е преди удобствата и размера.

Повече подробности

яхта Jeanneau Sun Odyssey 40 - плаване в Гърция яхта Jeanneau Sun Odyssey 40 интериор

 

яхта Beneteau Oceanis 40 - интериор, каюткомпания яхта Beneteau Oceanis 40 -  на котва в Гърция по залез слънце

BENETEAU OCEANIS 43

Нов модел луксозна 43 футова лодка. Много удобна яхта, предназначена за шестима гости и двама шкипери. Луксозна изработка и стилен дизайн - всичко в тази лодка ще ви накара да се почувствате много щастливи. Три двойни кабини за гостите, една по-малка за шкиперите, две бани с тоалетни, един външен душ на палубата, много удобен кокпит, големи хладилници - всичко необходимо за прекрасна почивка в гръцки води.

Повече подробности

 

JEANNEAU SUN ODYSSEY 43

Средна по размер, Sun Odyssey 43 често е сочена за една от най-добрите лодки за отдаване под наем. Тя има всички необходими удобства за да побере осем пасажера в четири двойни каюти (6 госта и двама шкипери). Ниската ѝ цена за наем я прави добър избор за български туристи - три двойки, или две семейства с по едно дете, или просто шестима приятели - каквато и компания да реши да наеме тази лодка, доброто изкарване и незабравимите нощи в невероятно удобния кокпит са гарантирани.

Повече подробности

яхта Jeanneau Sun Odyssey 43 - плаване в Гърция яхта Jeanneau Sun Odyssey 36i - интериор, салон

 

яхта Jeanneau Sun Odyssey 45.1 на котва в Гърция яхта Jeanneau Sun Odyssey 45.1 интериор

JEANNEAU SUN ODYSSEY 45.1

Напълно реновирана през 2004 година, тази 45 футова лодка е много подходяща за български туристи. Ниската ѝ цена и възможността и да побере до 10 пътника (8 гости + 2 шкипери) я прави предпочитана от много туристи. Макар и не много голяма, лодката предоставя всички необходими условия за комфортно пътуване и забавления като оставя приятни спомени у всяка голяма и шумна компания, решила да прекара лятната си почивка на нея.

Повече подробности

  

BENETEAU CYCLADES 50.5

Огромна, нова, луксозна, невероятно красива, изключително комфортна: това е лодка за ценители. Със своите 50 фута яхтата предоставя достатъчно място за цели 12 човека (10 гости и двама шкипери). Климатикът, генераторът на ток и огромните хладилници ще задоволят и най-изисканите вкусове, а огромното пространство, което предоставя, я прави подходяща за вземане под наем и за по-дълги периоди, например две седмици. Специално конструирана за чартъри в Гърция, тази яхта ще остави незабравими спомени у всички, които предпочетат да прекарат почивката си на нея.

Повече подробности

яхта Beneteau Cyclades 50 -  кокпит яхта Beneteau Cyclades 50 - плаване в Гърция

 

яхта Jeanneau Sun Odyssey 54 DS луксозен интериор яхта Jeanneau Sun Odyssey 54 DS - плаване в Гърция

JEANNEAU SUN ODYSSEY 54 DS

Голяма 54 футова яхта, която предоставя всички удобства на борда. Тя може да побере до 12 пасажера (10 гости и двама шкипери), като двама може да се наложи да нощуват в каюткомпанията. Лодката разполага с климатик, подрулващо устройство, големи хладилници, генератор за ток, четири бани с тоалетни и др. Тази луксозна яхта е много добър избор за почивка на няколко семейства или на голяма компания, подходяща е също така и за две и три седмични плавания.

Повече подробности

 

ATLANTIC 61

Макар и по-стара, тази яхта със сигурност може да бъде наречена "флагманския кораб" на чартърните компании в Гърция. Със своите 61 фута, огромна каюткомпания и кокпит, четири двойни каюти за гостите и една за шкиперите, Atlantis 61 предлага достачъно място за девет гости и двама шкипери. Напълно реновирана през 2004 г. яхтата е оборудвана с климатик, генератор за ток, четири хладилника, лаптоп с интернет (заплаща се допълнително), четири бани с тоалетни вътре, допълнителен душ отвън и много други екстри. С два стаксела и електрически грот, както и с уникалната си мореходна конструкция, яхтата плава леко и в по-лошо време. Ниската ѝ цена я прави привлекателна за българи, а ние от екипа на www.sail.bg горещо я препоръчваме за по-дълги плавания (напр. две или три седмици).

Повече подробности

яхта Atlantic 61 - плаване в Гърция яхта Atlantic 61 - кокпит

 

Виж всички актуални цени за 2013 година на яхти и катамарани, предлагани от нашите партньори.

Виж всички катамарани, препоръчвани от екипа на www.sail.bg.