Предложения

В тази секция може да намерите нашите предложения за почивка на ветроходна яхта или катамаран в Гърция през 2013 г.

Яхтата или катамаранът се наема от някои от нашите партньори - компании, с над 25 годишен опит в отдаването на лодки под наем. Те са инвестирали повече от 10 милиона евро в над 40 плавателни съда, всеки един от които е тяхна собственост. Това гарантира на клиентите професионално обслужване, добре поддържани яхти, коректно отношение, 24 часова поддръжка по телефона. Наемайки яхти и катамарани от тях за вашата ветроходна почивка, вие си гарантирате спокойно и безпроблемно плаване и незабравима ваканция, особено с опитен шкипер на борда. За това говорят и многобройните доволни клиенти, останали им верни през годините, много от които вече са българи, благодарение и на този сайт. В стремежа си да подобряват обслужването си и да разширяват клиентската си мрежа, нашите партньори дават най-доброто от себе си за развитието на този вид почивка и популяризирането й.  

ПРОМОЦИИ

Не пропускайте да посетите страницата промоции, където се публикуват т. нар. Last minute оферти. Намаленията от наемната цена на лодките достигат до 40 %! Тези предложения са предпочитан и изключително изгоден начин за почивка на яхти и катамарани, като единственият недостатък е сравнително краткия период от време до датата на отплаване. На практика, ако намерите подходяща оферта, почивката на яхта или катамаран през 2013 г. на човек може да струва дори и по-малко от почивка в някои от хотелите в Гърция.

ОФЕРТИ

В този раздел може да видите конкретните ни ценови предложения за яхти и катамарани под наем в Гърция за 2013 г. Ако имате интерес към някоя от лодките, попитайте ни!

СЪЗДАЙ МЕЧТАНАТА ПОЧИВКА

Заглавието на този раздел говори само по себе си. На тази страница Ви предлагаме да отплавате за миг в мислите си и да очертаете щрихите на мечтаната от Вас почивка на яхта или катамаран. Попълнете формата с предпочитанията си, изпратете ни я и ние ще се постараем да превърнем мечтаната Ви почивка на яхта в реалност през 2013 г.

ЦЕНООБРАЗУВАНЕ

В тази страница подробно ще Ви запознаем с това как се формира цената на лодките, какво се включва в тази цена, кое оскъпява почивката, какви разходи следва да очаквате и кои можете да избегнете. С наша помощ почивката на яхта може да бъде наистина изгодна!

Наши партньори

 

www.sail-bg.com

www.bg-sail.org