Нашият екип се състои от млади, енергични и амбициозни професионалисти, обединени от любовта си към морето, пътешествията, неизследваните хоризонти, приключенията и новите приятели.


Шкиперите, на чиито услуги можете да разчитате в случай, че ни се доверите относно Вашата почивка на ветроходна яхта под наем в Гърция, са с впечатляващ опит зад гърба си, плаване както в български води, така и в международни. За тях управлението на лодка е хоби, на което са посветени още от студентските си години. Всеки от тях, обаче, има достойна професия, както и забележителна ерудиция. Сред членовете на нашия екип блестят сериозни хора, на които доказано може да се разчита - преподаватели във висши учебни заведения, юристи с доказана репутация, инженери, икономисти, IT специалисти, бизнес мениджъри, и много други. Професионалната им биография включва освен многобройни круизи с пасажери, и обучение на начинаещи ветроходци; докарване на яхти от различни точки на света до България, както и подготовка и обработване на всички свързани с това документи. Те са уважавани сред българското яхт-общество, радват на респект и добро име в него. Ако сте шкипер, имате желание да станете част от подобен проект, и сте готови да допринесете със своето време и усилия, можете да кандидатствате тук.


Мисията, която ни обединява, е общото ни желание да направим ветроходството, яхтите и ветроходната ваканция по-добре познато удоволствие за българина. Безспорно е, че по този въпрос у нас, уви, съществува голяма празнина. Много е трудно за обикновения човек, изкушен от този вид нестандартна почивка, да се ориентира във вариантите за реализирането ѝ, и да достигне до адекватно решение. Нашата цел е да променим това - да запълним тази празнина, и с помощта на натрупания от нас опит, чрез споделянето му да покажем, че ваканцията на яхта под наем заслужава да е по-широко разпространен начин за прекарване на летния отпуск, отколкото е в момента. В стремежа си да защитим тази мисия, даваме най-доброто от себе си да представим на Уважаемия потребител навременна, точна и разбираема информация относно яхтите под наем, организацията на такъв тип почивка, и необходимите условия за нейното провеждане. Тук е мястото да подчертаем, че нямаме за цел да прокламираме една или друга компания в бизнеса за чартър на яхти, нито една или друга дестинация. Ние просто се стремим да Ви запознаем с полезния опит, натрупан през годините, и да Ви съдействаме да откриете една неконвенционална гледна точка, която, сигурни сме, ще ви направи по-богати духовно, както направи и с нас. Посланието ни е ориентирано към всички, но най-вече към хората, за които почивката на море се изчерпва със съзерцание на морето от брега. С наша помощ ще научите, че има и друга алтернатива – съзерцанието на бреговете от борда на яхтата, плаваща в открито море, и тази алтернатива е достъпна, разумна, и ... различна. И не на последно място – С НАС ТЯ ПО-БЛИЗО Е ДО ВАС! Надяваме се искрено да сме ви били полезни.


За повече подробности можете да се свържете с нас тук.
 

Наши партньори

 

www.sail-bg.com

www.bg-sail.org